Retningslinjer

Vennligst les gjennom de følgende retningslinjene før du starter å kommentere på klimaskepsis.no. Kommentarer som ikke retter seg etter disse retningslinjene risikerer å bli moderert eller slettet. Ved gjentatte brudd på retningslinjene risikerer du å bli utestengt fra muligheten til å kommentere på disse sidene.

Ønsket
Informative kommentarer som bidrar til å belyse temaet som diskuteres, og som er mer enn ubegrunnede personlige meninger. Helst med kildehenvisninger og lenker til disse.
 
Kommentarer som har en sivilisert form, og som diskuterer sak og ikke person. Hvis du er uenig med noen, si hva du er uenig i og hvorfor. Du trenger ikke å fortelle hvor idiotisk du synes den andre personen er.
 
Kommentarer som holder seg til det temaet som diskuteres.
 
Kommentarer skrevet på norsk. (Unntak kan gjøres for svensk, dansk eller engelsk.)
 
Uønsket
Kommentarer som ikke er mer enn ubegrunnede personlige meninger, eller utelukkende inneholder irrelevant informasjon som f.eks. at det er så kaldt eller varmt ute at dette med global oppvarming må være feil eller sant.
 
Kommentarer som søker å diskreditere grupper eller enkeltpersoner f.eks. ved å hevde at de er kjøpt og betalt.
 
Ikke godkjent
Ikke post samme innlegg flere ganger, eller gjenta en linje mange ganger.
 
Kommersielle budskap. Kommentarer som inneholder reklame eller andre forsøk på å selge produkter eller tjenester, godtas ikke.
 
Kommentarer som inneholder, eller lenker til innhold av ærekrenkende, rasistisk, truende, pornografisk eller annen injurierende art.
 
Kommentarer som bryter norsk lov, eller som oppfordrer til brudd på loven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *