Det er økende solaktivitet som er grunnen til at temperaturen øker på jorden

De som virkelig kan sine ting innen klima- og romforskning, med organisasjoner som NASA, Danmarks Romsenter og norske statistikere i spissen, har forlengst oppdaget at den globale oppvarmingen i det alt vesentlige skyldes en sterk økning i solaktiviteten – en aktivitet som har ført til at solen i den senere tid har vært betydelig varmere enn på 1150 år.

4 kommentarer til “Det er økende solaktivitet som er grunnen til at temperaturen øker på jorden

  1. Det er ganske pussig hvordan NASA alltid trekkes fram som sannhetsvitne for at sola er hovedårsaken til klimaendringene vi ser i dag, all den tid NASA i dag er blant de fremste i rekken av eskperter som advarer mot menneskeskapte klimaendringer. De har også levert viktige bidrag til IPCCs rapporter, og her kan du lese om hva NASA selv sier om sitt arbeid i forhold til klimaendringene og IPCCs rapporter.

  2. Det hadde vært interessant å vite hvor dette skeptikerargumentet stammer fra. Hvilke artikler fra NASA og Danmarks Romsenter og hvilke norske statistikere refereres det egentlig til?

  3. Nå er det vel slik at 11 års syklusen til solen er inn i en bunn for øyeblikket, noe som skulle medført kaldt klima, ikke at vi år om annet topper den globale temperaturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *